and also

home is where ever with you

home, let me go home!

idag har jag gjort: ingenting förutom att ha sovit ut till klockan 09:50. skönt. har kollat hur patetiskt kamrat.com egentligen var, och det var sannerligen patetiskt, usch. någon 51-årig man skrev till mig: "Hej Felina (som jag döpte mig själv till, haha, alias!), hoppas du har en bra dag!" och när jag skrev tack så skrev han: "Vad kul att du svarade på meddelandet! Jag skulle vilja lära känna dig lite bättre, fast jag är mycket äldre än dig :)" då skrev jag som det var, peddo- varning och adjöss. sedan blev jag så äcklad av en massa andra kräk att jag avregistrerade mitt login. usch, säger jag bara.
imorgon ska jag dra till turtle och kolla på rec 2! måste man förresten ha sett första rec för att se 2:an? det tror jag väl inte? hur som helst så ska jag bjuda med honom att gå med min familj på dragrace i valhalla! det blir nog grymt coolt, haha!
höres gör vi, heido

SP1B

yeah, saker och ting blir inte alltid riktigt som man tänkt sig, men nu blev det oväntat bra!
jag har börjat gymnasiet nu på s:t eskils gymnasium! Sam med inriktning kultur blev det! Idag blev vi 21 i klassen efter att en ny kille börjat, Felix hette han. Idag har vi bara haft två lektioner! Vi började halv elva, hade lektion i femtio minuter och hade sedan en håltimme på tre och en halv timme så då hade klassen bestämt att gå ner på stan, köpa mat (jag åt subway, nom nom) och sedan gå ut till strömsholmen och käka! och så blev det! på vägen till bron över till strömsholmen kom några sydkoreaner fram till oss och frågade om vi ville komma och testa några saker. vi sa att vi skulle äta först och komma tillbaka, och det gjorde vi! vi fick trixa med någon slags leksak med fötterna, som en fotboll, kasta pinnar ner i en låda och så blev michaela utklädd till en typisk fin sydkoreansk kvinna! hon var jättesöt. sedan tog dom kort på oss och dom fick min email- adress så att dom kunde skicka bilder till oss, och dom fick även mitt namn, så nu hoppas vi bara att dom inte är några skummisar, haha!
Sedan gick vi på stan och jag gick och pratade med melinda, då säger hon "tänk vad coolt det vore om vi såg ett par afrikaner nu!" och vad gör vi då?! just det, vi ser afrikaner sitta och spela på trummor, sån där musik som jag älskar, och som melinda tydligen också älskar! Så vi springer fram och diggar och ler! Sedan får dom lite slantar, och så gick vi iväg ett tag, men Melinda och jag blev så tvungna att se dom igen så vi sprang dit igen och så sa melinda "dom börjar säkert dansa snart!" och vad gör dom då?! jo, en kvinna börjar dansa! Melinda har alltså fått diagnosen synsk! och jag har köpt en massage grej på reahyllan i åhléns!
Grymt härlig dag må jag säga.
Jag har umgåtts med My också, det var mys. Vi köpte mackor och skagenröra, ballerina, bullar och lösgodis! men när jag tog bussen hem kom jag på att jag inte orkat äta något godis eller ballerina efter alla bullar och mackor! då blev jag lite ledsen, hehe.
Just det, idag hälsade jag på Nyström och Jeppe som jag inte sett på nästan hela sommarlovet!!
Ha en trevlig helg, puss puss!

homecoming incoming

yes, nu är jag hemma igen! (kom hem igår) kräftskivan var väl trevligt, men jag åt inte så mycket eftersom att jag hade vräkt i mig buffé på båten, hihi. sedan bjöd viktor in till modern warfare 2, så där satt vi tills jag och familjen skulle bege oss hemåt, supertrötta. gick och la mig direkt, drömde cirka 5 drömmar och vaknade klockan elva.
nu ska jag snart iväg och fira mormor! får träffa kusinen också, det var alltför länge sedan..
jag blev "förföljd" eller extremt spanad på av en utlänsk spännis.. det var inte så mysigt efter ett tag, hehe. en utav dom där grabbarna vi "lärde känna" var tydligen riktigt förbannad på att han höll på att spänna sig och flörta med mig och andra tjejer. han sa "det är sådana här som gör att man skulle kunna tänka sig att rösta på sverige- demokraterna!" han var väl inte helt nykter kan man konstatera, men trevlig var han! han pratade på hela kvällen och sen kom min danspartner och blev kompis med brorsan och allt! Trevligt var det, men jag hade ingen kamera med mig eftersom att den knappt fungerar, så det var väl ett minus. Och mobilen glömde jag på bildäcket..duktig Elin!
STOR PUSS!

ön med ett å

idag, torsdag ska jag färga håret, det ska bli ännu rödare! imorgon åker jag först till västerås och lämnar hundar hos mormor och lasse, sedan åker jag och familjen till stockholm för att hoppa ombord på cinderella som går mot åland och tillbaka. "jag ska ha minst fem nummer!" sa jag i tisdags på skoj, men min låtsasmamma var seriös och misstolkade det, haha. det blir inte mycket sömn sista helgen innan skolan börjar: åland, kommer tillbaka på land, åker inte hem utan åker direkt till en kräftskiva, sedan kommer man hem sent på kvällen. jag lär väl sova hela söndagen och ladda!
en varm bild från en kall kväll för att sommaren snart är över

om jag använder min fantasi nu så är jag förlorad

förändringar sker vare sig man är med på det eller inte. man blir släpad efter om man inte springer med bredvid, man kan inte stanna för då blir man kvar. jag är med på det hela, bara jag orkar hela vägen och om inga hinder är för stora, om jag har kvar det jag har nu så kommer inget att gå förlorat.
visst är jag hemsk? sitter här och tänker, visst blir det lite poetiskt, men ändå. jag borde vara pepp, vilket jag egentligen är. skolan börjar snart, gymnasiet. nya ansikten möter jag snart, mina nya klasskamrater!
ingenting kommer gå förlorat om jag får behålla allting nu, och jag har inga planer på att släppa taget.

how many boys are crazy?

* 37% av alla amerikanska barn är överviktiga.. det går bra för donken i alla fall!
My kom hit i fin klänning och sov kvar! Yoga gjorde vi också vilket resulterade i en trött My som ville sova och en Elin som gick och lade sig med, för hon är så hiiiimla trevlig! (jag) hon fick mig att gå och lägga mig HALV ELVA vilket är sjukt tidigt för min del, så då vaknade vi tidigt också och så fick My en en-mans-show när jag skulle ställa fram frukost, haha. Nu saknar jag dig igen, baby :(
* I USA är det sjunde mest använda ordet Coca-Cola
Nu är Viktor här och hälsar på och spelar modern warfare 2 med Joel! Jag har faktiskt också spelat. Jag är bra

the club can't handle me

yes yes, idag vaknade jag elva. som vanligt, typ.
igår/idag (ända till klockan 02:10) var vi hos "den härliga familjen"! det var mysigt. vi åt gott och stod ute i regnet och snackade lite. vi körde lite fotboll och sen sprang vi in och kollade på Paranomal Activity. Totally freaked me out! Jag kunde knappt sova inatt, I tell you. Ibland drömde jag att jag var I filmen och ibland drömde jag om nya scenarion i filmen. Helt galet. Och helt galet bra film. Är det på riktigt då? Om det är det så hoppas jag att jag aldrig blir jagad av en sådan. Hur som helst, till slut kunde jag sova, efter att ha stirrat i taket ett tag!
Just det, i onsdags så var jag och Klara till Västerås och använde hennes present! Jenssen's Beafhouse och bio samt lite shopping! Myyyyysigt värre.
Just nu sitter jag och lyssnar på Lilo och Stitch soundtrack, I <3 Hawaii- låtarna.
Snart kommer mormor och Lasse och hälsar på!
Ha't gött, puss puss.

saker man suger på...:

karamellen, och inget annat!
japp, det där var min konstigaste inledning hittills! what more? check out shane dawsons tv channel at youtube for ultimate randomness. i love him
igår åkte jag till pappa och kom hem idag, end of story. haha, nejdå! jag har skrivit fult/fullt på 6 st A4-papper, det ni! allt på engelska så när jag skulle läsa upp allt på en gång för matilda lilla (som för övrigt befinner sig i rättvik och diskar, utan mig ;((( ) så började jag sluddra, stamma och uttala allt som en svensk affärsman! det var hemskt och jag undrade verkligen vad som flugit i mig. så ifall någon är sugen på att trimma min engelska så kan ni adda min msn: ...den är inte så lätt att få faktiskt! HA!... nej, jag ska försöka att inte vara så jobbig nu. verkligen. får nog ta en ipren mot VERKEN!!!! hahahahaha. förlåt mig. jag är hundra nu, jag ska sluta. vill du vara riktigt hundra? ring 118 100. FAN, det går ju inteeeee. aja, jag har fått en toblerone, det var egentligen enda anledningen till att jag tänkte uppdatera denna lilla hemsida! den är stor, trekantig och så smakar den gott också! kan ju misstolkas, och jag som tänkte säga att jag tänkte suga på den. då tar vi inledningen (se längst upp, daah) igen dååå!
det här var mitt konstigaste inlägg.
hoppas ni inte gick och hängde er.
pussss