MD

Tänk om jag vore en fågel,
jag skulle skydda dig med mina vingar.
Tänk om jag vore ett täcke,
jag skulle värma dig om natten.
Tänk om jag vore din dagbok,
jag skulle veta dina innersta tankar!
fin skrivet av någon fin.
idag har jag firat IDA! Ida kom med också och firade Ida. Haha, krångligt med två Ida! Nääärå, tycker inte jag. Hon fick två presenter, för jag är good-ass! (H)
nu hör jag hur det dukas i vardagsrummet, mamma skulle göra hemgjord pizza och klockan är kvart över tio!! NICE
vet inte riktigt vad mer jag ska skriva..? typ, fridens liljor!
AJDÖ

för dig ska jag...

åh idag har jag firat mamma, 46 år, alla kallar henne get. ingen har insett hur smidiga dom är på klippiga berg. mamma e bäst.
och så ikväll så har jag varit med my och farit in till ungdomens hus och kollat på musik! skulle kolla på kära viktoria eriksson, men hon hade preciiis spelat klart när vi kom. lagom synd! men vi stannade och öste lite. det var niiice!

brain needs a vacation

jag hatar att jag inte orkar nånting längre. jag gick hem idag efter halva skoldagen.
hm. men igår såg jag Kick-Ass. IT KICKED ASS! Ha-ha-ha. och så har jag blivit kär såklart! Aaron Johnson everyone <3 (det är han på bilden juuu)
Vi gör tidningar på samhällskunskapen, helt seriösa tidningar alltså! Jag står för lay-out och det är skitkul! Jag får sätta ihop tidningen, det är spännande. Min lärare tycker nog om mig. Bra för mig! Och så har jag pratat med min favoritjournalist :DDD Cecilia Hedlund! Hon gav mig en massa awesome tips, och så rekommenderade hon min idé om att bli journalist! See you in the newspaper liksom.
i helgen fyller mamma år och jag ska ta det chill, eller inte. träffa människor som jag har saknat **hint** och så ska jag fira mamma då. ska väl plugga också?
nu börjar alla fylla år, ojojoj!
pusshej