trumvirvel eller trummvirvel?

idag fick jag mitt första vg på svenskan, det sög. men aja, det var på nationella så mitt betyg kommer ju inte sänkas!
idag har jag köpt min balklänning! jag funderade på ifall jag ska lägga upp en bild på det men jag vill inte det längre.
istället kan jag berätta lite om mig!
jag är femton år, fyller år på hösten. jag heter elin klang, men det visste ni väl? jag fotar, ritar, sjunger, tecknar och skriver på fritiden samt spelar på gitarr och piano. kompisar och familjen (och skolan såklart) är prio nummer ett för mig. killar är INTE inräknade, har mest dålig erfarenhet av dom så dom får kämpa ifall jag tänker satsa på dom igen. när jag blir stor vill jag bygga mig ett hus i en enorm ek, och så ska jag ha en tak-lägenhet i usa, ett torp i england, en skärgårdsvilla i sverige och ett kontrakt med både musikförlag och bokförlag! jag ska leva på inkomsten från ett arbete som jag tycker om och publicera min kreativa sida på en hemsida på nätet. jag ska bli känd för då kommer jag bli rik och då kommer jag kunna skämma bort mina närmaste!
jag vet inte om jag kommer gifta mig, det beror på. jag kanske gifter mig med en kompis, det låter inte helt o-troligt!
jag vill ha barn, det vill jag. jag vill ha en chevrolet comet!
jag vet inte om hälften av det här kommer slås in, men jag tänker ju inte ge upp i första tagen kan jag ju tala om!
sådär, nu har ni lite mer info om mig.
puss

källförtäckning

nu vet jag vart min "poetiska talang" kommer ifrån! jag hittade en bok idag och i den hade mamma skrivit massvis utav lyrik! så otroligt fint. hon har tydligen också varit likadan som jag, precis likadan alltså! lite fräckt faktiskt.
i helgen har jag varit hos pappa för första gången på cirka en månad! det var mysigt. när det var earth hour drack jag, pappa och anna (pappas fru) kaffe i köket med värmeljus only ofc och så spelade jag en av mina låtar för dom och när jag tittade upp igen när jag var klar så satt dom och torkade tårar! lyckat, tycke jag i alla fall!
idag var jag i skolan och gjorde so-uppsatsen KLAR! who's the good girl? jaaaag.
aja, nu ska jag inte skriva mer, det återblivna paret hetsar lite på msn, hehe.
puss!

mountain race

ja. här sitter jag, klockan tickar. som vanligt, det är som vanligt alltså! precis som det ska vara. att tiden går. två månader i skolan. jag kommer sakna min klass. jag vill ha sommarlov. jag är glad att snön smälter. jag vill ha egen boning. jag vill inte flytta när jag väl kommit till etuna som jag ville. blandade känslor? oh yes, hihi!
aja, i alla fall så spenderade jag natten till idag hos my, sjukt mysigt, skakeliskak var det som gällde! det var dagens motionspass liksom, om vi bortser från gympan. på tal om motionspass och gympa och sådant (jag vill träna i helgen) så har jag träningsvärk i rumpan, just precis, rumpan! av alla ställen så ska det såklart vara den största muskeln som åker på det, haha! men jag är happiii.
My åker till Polen nästa vecka, iiiik! (för alla som inte förstod mitt uttryck så kommer jag sakna henne, hehe)
min lillebror har blivit opererad också, stackars liten.
aja, nu ska jag sluta snacka.
jag hör av mig om ett tag igen!
didelidi!

same old story

i fredags på morgonen var vi och lyssnade på Benjamin Grünfeld. Det var väldigt rörade, ögonen var inte torra länge kan jag berätta. Att en man, ett sinne och en vilja kan skapa ett sådant ursinnigt och partiskt helvete. Jag säger som Benjamin sade "Vi får aldrig glömma vad nazisterna gjorde, aldrig." Det kommer inte jag göra. Jag ska inte säga mer för att riskera att bli anmäld eller sådant, men samtidigt, varför ska jag inte säga något om nazister och andra Hitler-wannabes får snacka gränslöst? Jag står på Benjamins sida, det kommer jag alltid att göra.
Nu ska jag berätta något roligare! Den här veckan i skolan ska jag träffa musikläraren och spela in låtar!
Puss

jo, det är faktiskt så att...

* du bränner fler kalorier genom att sova än att kolla på TV!
då har jag varit sparsam nu på kvällen då! fast inte på eftermiddagen, då tränade jag. men nu ska jag bränna lite mer kalorier, jag ska soooova. ska nämligen upp väldigt tidigt imorgon, klockan sex stiger jag upp ur min sköna dubbelsäng och hoppar på bussen utan mat i magen för att äta frukost i skolan med My!
Godnatt, säger jag bara, godnatt...just det, skratta lite åt mitt roliga fakta längst upp! 8)

thats when i look at you

jag börjar med att be er att lyssna, jag vet inte varför jag gillar den! jo, det gör jag förresten, när hon tar dom ljusa tonerna så får jag nästan gåshud, avgudar hur fint hes röst hon får! (förvånansvärt val av artist för min del, i must say)
http://www.youtube.com/watch?v=12yV30KZ5zg

Jag har tänkt på det här med att acceptera sig själv. Och så har jag insett att det är lika bra att jag accepterar mig själv som jag är! Bra va? Man kan jämföra mig med Flin, absolut, det är mitt nya smeknamn, indeed! Men man borde också se mig som Bellman Jr, den roliga versionen. Bellman var smart och det är jag med (när jag vill) och så alla historier om honom som blivit skämt! Alla har väl hört "en rysk, en tysk och en bellman?" där kommer liksom min roll in i spelet, jag är den som man skrattar åt, men lika mycket med! Det är underbart att vara jag. Jag lovar.
Onödigt vetande kommer här då, jag som tycker om sånt (3 STYCKEN!) : Kvinnor är bättre på att flyta än män, sverige var först med att ha sexualkunskap i skolan och så är hajar immuna mot cancer!
Jag tänker lägga till 2 onödigt vetande - "saker" varje gång jag skriver, awsome va?!

when i look at you everything inside me freezes

jag har en dålig vana! att falla för fel personer, helvete också, hehe.
mer tänker jag inte prata om det! för övrigt har jag blivit underkänd i ett spanska- prov vilket jag anade och jag tror inte att det kommer bli mer än en bokstav på matteprovs resultatet för den delen heller! Men, allt suger inte i skolan, det går väldigt bra i dom andra ämnena så det är verkligen upp och ner! men jag måste hålla spanska och matte nu ifall jag ska höja mina nuvarande betyg ännu mer. jaja, nog pratat om mig och mina betyg.. något som är hemskt, oförståerligt men SANT är att jag har fallit för en Miley Cyrus- låt! det trodde jag aldrig..
för den som är intresserad fråga vad den heter, jag har glömt bort det nu så...
nu ska jag sova! puss

respekt för gamla och virce verca?

när jag ser en gammal människa på gatan till exempel förundas jag. jag ser en hel livs-historia, jag blir lika fashinerad varje gång. men jag blir mindre fashinerad när gamla gnäller på oss unga, av helt onödiga anledningar.
- alltså, jag och Klara satt på bussen på väg från My, hem till Torshälla igen. I början är det väldigt fullt i bussen så vi får stå upp. Det börjar tunna ur med folk i takt med att bussen kanar igenom Eskilstuna. Till finns det två platser lediga och jag och Klara sätter oss ned. Sedan hör vi mittemot oss att en tant pratar med en annan tant som står. Hon frågar om hon inte vill sitta men den andra tanten säger att det inte är någon fara eftersom hon ändå ska av om två hållplatser. Men jag som "tycker om" gamlingar känner ju genast skuldkänslorna bubbla upp inom mig...
Tanten som frågade den stående tanten nyss kan vi kalla den tjocka tanten eftersom hon var det (och ful) så blir det lättare att hänga med! Alltså, sen börjar den tjocka tanten att klaga på att ungdomar idag är så respektlösa och själviska och bara sätter sig utan att se sig för och avvakta ifall någon som hon vill sätta sig. Jag blir lite paff men förstår såklart att jag kanske gjort fel (men jag hade inte till fullo noterat den gamla kvinnan som stod upp) så jag viskar till Klara om hon håller med att jag kanske borde ställa mig upp. Ja, hon instämmer med min åsikt. Så jag ställer mig upp och går fram och lägger en hand på den stående tantens axel och säger "Ursäkta, behöver du sitta, det finns en plats ledig ifall du önskar." Men hon svarar att det inte är någon fara och att hon ska av om två hållplatser. Aja, svarar jag, chockad över det svar jag fick. Så jag går och sätter mig, tyst. Tänker, då kan dom ju inte klaga om dom tackar nej till mitt erbjudande. Och vad hör Klara och jag då? Den tjocka tanten börjar klaga igen, värre än innan, så där gjorde hon bara för att vi pratade om det, pfft, och så sa hon DU också...när jaaag var ung fick jag allt lära mig att man säger ni och inte du! Alltså, vad är det för fel på vissa, förlåt mig för det här, men, kärringar?! Hon kan väl inte fortsätta klaga om jag har erbjudit mig, och nej, jag gjorde det faktiskt inte bara för att hon klagade. Fan, vad arg jag blev. Och så klagar hon på sättet jag pratar på också.
Jag gjorde ju inget fel, tycker jag, jag gjorde väl snarare rätt i min situation, kärringen ska vara glad att jag inte gjorde något fel!
Det är det jag menar med att de äldre i vissa fall måste bättra på sin respekt för oss unga. Vi vet hur man beter sig, dom behöver inte snacka skit bakom våra ryggar och tro att vi inte ska höra, det är ni som har dålig hörsel, inte vi.
Tack för mig!

the stories that never got an ending

säg något som inte går bra? skolan krånglar inte, jag har världens sötaste vänner, jag har sett mina idoler på riktigt! (tokio hotel) och idag såg jag till och med min barndoms-idol, Nanne Grönwall, haha!
jag har lärt mig mer på gitarren förresten, fast det kan jag inte bevisa ifall någon inte ger mig en stämd gitarr med alla strängar på, haha! (my, no regrets, det hade inte blivit någon 9D-låt om du inte haft av en sträng!)
what's more? tja, inte fasen vet jag!
ha det underbart, mänskliga varelser (ELLER VAD NI ÄN ÄR!) puss

face of war

idag var det skridskoåkning på isstadion dårå! det var lite roligt faktiskt, jag kände mig lite ostadig, hade inte åkt på två år ungefär. det var dock ganska kallt ute så det var inte så kul att stå och vänta på bussen efteråt! men man överlever, direkt från vildmarken kommer man (inte).
jag har gjort klart min bildläxa på en timme ungefär, till skillnad från förra gången, då tog det FEM TIMMAR sammanlagt. så hur stolt är jag nu? jättestolt :)
imorgon är det vanlig skoldag, men efteråt GÄLLER DET!!!!!!
TOKIO HOTEL KONSERT <3
puss mellan öronen!