careful with where you stand

ja, drar alltså till den Sunda byholmen över helgen för att fira midsommar ihop med familj och vänner! Vi ska campa med 70-tals vagnen. Mysigt som tusan.
Har precis packat ner allt som behövs. Lätta kläder, solkräm, after lotion, badkläder och handduk. Och allt som man vet att man måste ha med i en packning. U name it!
Om 5 år är jag inte rädd för spindlar, viiiisst.
Puss!

jag vill inte härmas

och lägga upp zoo bilder jag med, så ni får vara coola och kolla på frokenstoor.blogg.se!
for your sake, my! :D
om ni inte orkar klicka på länken ovan så kan ni istället klicka på den här: frokenstoor.blogg.se
och för er riktiga latmaskar så finns även den här: frokenstoor.blogg.se
Ett riktigt bra erbjudande.

"princess of my heart" - prins olof daniel

jag hade tänkt innan bröllopet att all denna uppståndelse var helt onödig. det är ju faktiskt bara två personer som ska gifta sig. jag suckade varje gång jag gick förbi den specialutgivna servicen som man skulle ha på bröllopet etc.
men när jag väl började titta på tv:n, på direktsändningen...jag bara wow. you proved me wrong, brudparet! ni var så otroligt fina. daniel skötte sig så otroligt snyggt och han var så fin som vågade visa sina känslor. dom där tårarna var ju kärlek, det syntes. victoria var vackrast den dagen och tårarna rann från mina ögon när daniel höll tal. det sprack totalt när han tittade på victoria och sade; "princess of my heart." VILKEN MAN.
ja, jag tyckte om det här bröllopet, absolut gjorde jag det. allt gick perfekt.
för övrigt har jag sovit hos hanna och ätit BRIEOST OCH KEX!

eclipse

jag skrev ju fel, jag ska inte till pappa i två veckor förrän vecka 27. information for all affectives.
tävlar nu om eclipse-biljetter kan jag tala om! hoppas att jag vinner..
nu ska jag snart in till stan, shoppa kläder åt bror min, äta grekiskt och sedan löka i bilen till pappa. (hoppas att det inte blir så varmt idag, inte förrän vi kommer fram till pappa, då får det gärna steka!)

från en mupp till en annan mupp

2 veckor nu alltså, gurkan!

med kalsongerna utanpå

idag var jag, min mor och min bror på parken zoo och spanade in söta djur. vi:
- klappade världens sötaste tapirer väldigt väldigt länge (dagens bästa stund)
- skrattade högt åt flamingos som stog och trampade runt snabbt i cirklar (dom letade mat)
- "naaaw":at åt dom nya myrslokarna, helt felproportionerade, jag svär..
- fått stora ögon när vi sett enorma sköldpaddor (TURTLE!)
- jag blev utstirrad av en babian, jag kände mig inte välkommen..
- klagat och förargat oss över att dom har tagit bort fantomen-land och allt som var roligt för barnen!!
~
alltså. vem var det som var smart och tog bort hela fantomen-land? det var ju värsta grejen att åka till parken zoo och träffa fantomen himself och få en stämpel på handen! man fick ju till och med välja mellan god eller ond stämpelt. ascoolt ju. man kunde gå in i grottan och sitta i hans stol och så fick man gå hinderbana och åka lina över vatten och gå in i spökhusen och gå över en bro som rasslade och svajade så man nästan garvade på sig. VI SAKNAR MANNEN MED KALSONGERNA UTANPÅ! dom har tagit bort reptilhuset, tyvärr alla modiga ungar, ingen mer plåtning med boaormar kring halsen.. tyvärr såna som jag, ingen mer adrenalin-kick att gå in i ett hus fullt av sånt som du får gåshud av.. och jag beklagar, alla som älskar apor och tarzan (synonymer?), dom har tagit ner alla lianer som hängde från tallarna och helikoptern får ni inte behålla! varsågod flygvapnet.
you get my point. tur att det finns så fina djur. jag vill bli djurskötare på parken zoo.
(i've got an evil plan. first, i will be a sweet, shy assistant that cleans upp poo and pee in the animal- cages. then, after a couple of months, i will propose that we should make a madagaskar-theme and then all the kids in the world will love me and parken zoo again. only a person with a milk-can brain could think of something that smart!
adioz, hombres! till next time...

9D, Internationella Engelska Skolan i Eskilstuna

"klassen som fångade mitt hjärta."
Alla brukar säga "jag vet inte vart jag ska börja..." och det är så den här gången med. Jag vet verkligen inte vart jag ska börja. Men jag antar att från början är det lägligaste.
Jag gick i femman. Skolan var ett helvete. Ingen var en trogen vän, alla bara tjatade om att passa in, kommentarerna som var vanligast var i stuk med "åh, men det där hade jag först..." och "du måste göra så, säga så, se ut så, vilja sånt för att få vara med." Dagarna gick i varandra och tidsfördrivet att stirra ner i marken höll jag som en vän hand i hand. Vi hade blivit mycket kära vänner faktiskt, så bra vänner att jag glömde bort att utveckla min mentala kapacitet. Allt handlade om dagens överlevnad. Ingen förstod hur man tänkte för att ingen tänkte som en själv, och ingen ville ge sig in i ens tankar heller. Man var utstött, en outcast, den bortglömde. Man tänkte "lika bra det, jag passar ändå inte in." Man gick hem från skolan med tunga steg, stirrade som vanligt ner i marken och bearbetade den i- ett- gående proceduren i huvudet utan att se sig för varken vid övergångsställen, trottoarer eller cykelbanor. Hemma låg det ett brev och väntade på mig. En grå och blå symbol. Ett äpple med två svalor runtom. En text som hörde ihop med symbolen. "Internationella Engelska Skolan i Eskilstuna". Än visste mina tunga steg på asfalten ingenting om det som kunde, och var, min räddning från det helvete min roll gett mig.
Pling, från dörrklockan. Jag slängde väska på golvet, skorna sparkades av och suckar kom en efter en. Hej, hur har dagen varit? Bara bra, så klart! Lögn. Det har kommit ett brev från en skola. Kom så tittar vi tillsammans. Jag har redan läst det, läs det du med. Mamma satte sig vid köksbordet med A3- brevet utsträckt mot mig. Jag tog det, öppnade det redan en gång öppnade kuvertet och drog ut papperen med prydligt text på.
Efter att jag läst brevet och mamma och jag dividerat om hur ska det bli i en ny stad? Fram och tillbaka varje dag? TÅG?! Jag åker nästan aldrig tåg... Men vänta, det blir en ny skola. Ny klass! Det kan vara mitt livs chans. Att jag kan få visa vem jag är. Jag kan få vara vem jag vill vara. Nya människor kommer kanske vilja lära känna mig, vara min vän. Min vän. Men får man komma hem på loven? Ska man ha uniform? Ska alla barn ha en varsin mentor? Vad är en mentor? Ska allt vara på engelska? Herregud, det kommer aldrig gå. Mamma ler och förklarar att det inte är så alls. Det är en helt vanlig skola, bara att undervisningen mestadels sker på engelska. Jaha ja. Men engelska är ju kul. Det blir bra. Bort från Kungsör. Bort från 5A. Bort, bort, bort. Och in, in, in i min nya värld. Anmäl mig, mamma. Jag ska in.
Trettonde plats står jag på. Farväl, grymma värld. Hej, Eskilstuna! Men tågkort laddat och nytt hopp inhämtat är jag redo för att börja sexan.
Trettonde plats står jag på. Farväl, grymma värld. Hej, Eskilstuna! Men tågkort laddat och nytt hopp inhämtat är jag redo för att börja sexan.
På en grusplan tillsammans med hundratals andra elever står jag och trampar nervöst. Jag känner inte igen ett enda ansikte. Skönt, men nervöst som tusan. Fjärilarna i magen flyger runt som galningar. En tjej står bredvid mig, Emma V. Jag lärde känna henne efter en två- timmars provdag på Mälardalens högskola och nu står vi bredvid varandra och pratar om vilka som ser trevliga ut. Jag tar med Emma och går fram till två tjejer som jag tycker mig känna igen. Den ena tjejen är lång och har rakt, brunt hår och tjej nummer två som står tätt bredvid är jämnlång med mig och har blond hår med fall. Jag drar in luft och mod grupperar sig inom mig och jag talar. "Ni är från Valskog, va?" Valskog ligger utanför Kungsör. Valskogare var det häftigaste som fanns i våran klass. Jag hade inte en chans att få kontakt med dom, såklart. Om inte nu? "Eh, jaa. Hur visste du det?" Hur ska jag förklara det här? Att jag kollat på klasslistan och sedan hittat dom i Valskogs skolkatalog? Ja, så blev det och snart stod vi alla fyra och babblade på. Lite spänt fortfarande.
Jag kan fortsätta i evigheter med att tala om det första dagen i skolan. Tänk att en totalt okänd plats, ett par hundra totalt okända ansikten, en totalt okänd stad och en totalt okänd livsstil kan påverka en individ så mycket. Min mamma återberättade för inte så länge sedan hur jag kom hem efter två veckor och sken. Jag sa, "Mamma, det är så skönt på min skola. Jag kan gå in dit och vara mig själv och ingen kollar snett på mig!" Jag älskar mig skola, vad mer kan jag säga? Så klart mycket mer. Varje gång jag tänker på min klass och min skola tänker jag på hur underbara ni är. Hur mycket ni betyder i mina ögon. Förstår ni det? Att ni räddade mitt liv? Jag var en puppa, en rädd liten puppa som fick slå ut till en fjäril. Jag tackar varje dag för att det är den här skolan som jag får gå till varje dag. Att jag inte bara är ännu en tjej med fejkat leende, överöst med smink och rykten som hänger som åskmoln över mig. Ett hjärta utav diamant. Det är vad jag har nu. Och som alla säkert vet så går det inte att ha sönder diamant. Det är okrossbart. You made it.
Jag vill tacka er alla för dessa underbara, oförglömliga och betydande år som jag fått uppleva med er. Ni är värda mer än allt guld på jorden. Ni är diamanter, diamanterna som formade mitt hjärta.
Lärare och elever, jag älskar er.

pic me

Det har inte gått att ladda upp några bilder så det blir lite bildmaraton nu istället!
you did what you did to me,
now it's history i see,
this is my comeback on the road again.



prom <3



prom <3



SEXY BITCHES (våra lärare..) <3



37 hårnålar och lite löshår, haha (från balen alltså..)

höger vänster höger, höger vänster höger

ja, står i My's lägenhet och laddar inför prom. Vickan och hon är iväg och köper jordgubbar, här ska skålas!
Idag har jag spenderat nästan 3 timmar med en frisör/sminkör/stylist. Har nu uppsatt hår, detaljerad uppsättning och grönnyanserat sminkat. Fem lager med puder, som My sa, ska man tro nånting om sin hy? Haha..
i alla fall, vi kommer dit i en crysler, hur grymt är inte det? just det, asgrymt.
Puss.

tomorrow is soon today, ay!

ja, sitter och vänjer mig vid att plattfingerskriva på tangenterna på grund av hollywood-naglar! var iväg och blev omHÄNDERtagen igår och fick fransk manikyr inför balen! förutom att tumnaglarna ser ut som djävulshorn (tack för identifieringen matte) så är jag nöjd! fick världens skönaste tjej som skulle utföra manikyren, vi pratade verkligen om allting! hon fick till och med ur mig att jag har en låt på youtube som jag gjort själv, och nu ska hon söka på den och lyssna, jag får såklart aldrig veta vad hon tycker..
imorgon, imorgon, IMORGON!! BAAAAAAL. jag minns när jag gick runt i sjuan och tänkte, wow, om 2 år så får jag också gå på bal och vara lika stor som dom! vad kan jag säga nu? inget annat än att jag är stor (större) nu och får gå på bal, IMORGON! (okej, ni vet nu...)
nu ska jag snart färga håret, har förresten gått in skorna, lite grann, så att jag ska ha en chans att se någorlunda van i att gå i höga klackskor, haha!
puss.