i got a tan where the sun doesn't shine

my är bäst på snygga lines.
idag har man fått bli lite arg också, som omväxling. tack för distraheringen, annars hade min näve fått en trevlig minut.
idag har vi (jag och johnny) listat ut varför jag är som jag är. min hjärna var från början charles darwins (eller var det einsteins?) hjärna. men när han var liten så fick han en milk can i huvudet, och när han dog så ärvde jag den hjärnan, och skadan efter milk can:en sitter kvar och därför är jag lite dum! känns bra nu, mycket bättre.
my, this is a fact, i made you.
jag fick vg på matte i slutbetyg, hur glada tror ni jag är?! asglad, så himla glad att jag inte sänkte, haha.
det här blir det kortaste inlägget jag gjort, eftersom att jag ska göra engelska läxa. tjiho.
puss

gitarr i famnen

idag har jag tränat för första gången på alltför länge! och det kändes bra, sjukt jävla bra (om man nu ska svära till det lite). och så fick jag veta att jag fått en 9 i betyg på alla engelska nationella prov och på det muntliga som jag gjorde idag med mrs.burgess så fick jag till och med en 10!!! det här ska firas med att jag ska lära mig en ny låt, och kanske till och med fortsätta på en egen tidigare ofärdigskriven!
i've got a new thing, lugn och fin musik. och nej, då menar jag inte typ mozart och sånt, utan snarare luuuugn indie, ane brun, mazzy star, kate nash och sånt! det är fint.
nu ska jag lägga upp mer bilder på bdb och fejjan tror jag!
imorgon ska jag ut och springa, pepppppp!
ppppppuss. elin gillar "p":n.
my, det här är Tom kaulitz! grr..

boy!

http://www.youtube.com/watch?v=NHXo7aCnjM4&feature=related

new try, "totally worth it"

http://www.youtube.com/watch?v=kuudS6Ai8w8&feature=related
some beat, like a big piece of lovely meat, give me more! alltså, vad fan är det med mig? ._.

for ears and tears!

http://www.youtube.com/watch?v=7iLoamKJrtc
totally worth it!

rubrik

ja, om 3 dagar ska man till london, *faaaaaaaaaaan vad jag taggar!!*
har gjort klart mitt science fair också. vi gjorde experiment på min mamma med fobin höjdskräck. hon skulle åka glashissen på skrapan i västerås, skitkul och våran hypotes stämde! vi kallar den "the distraction- method", so cool 8)
kärleken yr denna vår. fråga bara anton vad han tycker..! men jag tänker jämt på en speciell låt, ungefär som my gör, och låten jag tänker på är "Bad boys". handlar om att man alltid faller för dom dåliga killarna, typ i alla fall. för mig gör den det, stämmer så in på mig..
aja, det var allt, intressant läsning va?
10 000 meters klubben!! ;)

en tändsticka tänds i ett rum fullt av gas

idag har jag shoppat med mamma inför london- resan! jag ska inte säga hur mycket det gick på, men jag fick i alla fall vad jag behövde..hehe. jag undrar hur pollenhalten ser ut i england? om det är värre än vad det är i eskilstuna så kommer det bli jobbigt. idag på bussen på väg hemåt så hade jag slem i hela halsen och min gom var uppsvullen, irriterad och så brände det. usch, för pollen. det var tydligen ett tusental fler som reagerade i år som vanligtvis inte gör det.
i onsdags så hade vi nationella prov i NO. det var det svåraste nationella provet hittills. det var i fysik och jag och my satt och skrattade (så tyst man kunde) åt att man knappt kunde någonting! hoppas det gick bra för oss i alla fall!
imorgon är det skola och jag ska peppa alla inför onsdag! (dagen då vi åker till london :D)
nu ska jag lägga in bilder på datorn, ha det så bra.
tack och hej, kille & tjej!

inuti är jag fjäderlätt och vit

är hemma och dåsar i soffan tack vare pollen. första året jag reagerar så här skarpt, och nu förstår jag hur alla känner sig! jag ville verkligen gå till skolan imorse, men när mamma stod vid sängen på morgonen halv sju och frågade om hur jag skulle göra, stanna hemma/gå till skolan? så märkte jag att jag somnade utan att märka det. då visste jag, kanske jag ska vara hemma? jaja, nog om det. nu knaprar jag en tablett om dagen så imorgon ska jag till skolan igen, som jag saknade förskräckligt mycket idag...!
jag tycker att ni kan lyssna på den här låten för den är bra och jag kan spela den;
http://www.youtube.com/watch?v=NZfKXOlA7L0&playnext_from=TL&videos=DX99n-Udaxc
hell yeah!
aja, nu ska jag inte skriva mer, pusshejdu