forgot your smile at home, kid?

idag har allt som kan jävlas jävlats med mig! allt från mina egna vanliga klumpigheter och misstag till andra personer som är dumma i munnen och såklart en dator som gör allt för att få en att vilja slå sönder den, woho! jag är så gnällig idag..
ikväll ska jag äta tacos med min familj och sedan åka till strömsholms slottspark och titta på majbrasa, mys mys.
sen imorgon ska vi fira simon, längtar dit alltså!
ja, nu har jag inget mer att säga, jo, var inte som jag är idag, det är inte roligt att sura, det är astrist. nu har jag något mer att sura över. nejdå, jag ska inte sura mer, jag lovar!

klisterboll

idag har vi haft nationella prov. otur som jag hade så hade jag blivit informerad om att vi började halv fast vi egentligen började tjugo över. så i brist på mod vågade jag inte gå in alls. och så har jag gymmat på morgonen med kära my. det behövs lite, tihi!
det var något jag skulle skriva här men det har jag glömt bort, kan ju istället glädja er med att jag börjar tro på att askmolnen kommer att försvinna i god till tills vi ska till London och det är ju bra.
sitter och lyssnar på Amanda Jenssen och märker att jag inte kan ta samma toner som förut, vilket suger. varför kan det inte vara så att jag kan ta samma gamla toner + dom nya? livet är orättvist, sade den döve och hörde inte att gud ropade att han gör vad som helst för att man vore lycklig, bara att ingen lyssnar. jag hör inte så bra..!
*in the happyland* alltså :)
nu ska jag hålla på med min nya sysselsättning, nämligen att spela counterstrike, eller cs som alla pro's säger (jag säger cs 8D)
förresten, lyssna på en av mina låtar, ligger ute på tuben, länk här! kommentera och ranka pliiiiz.
http://www.youtube.com/watch?v=xDgXlwttotM
puss på er och ha en grym dag!
titta My vad jag hittade! SÖT!<3

askmoln

ja, i fredags var det fest hos calle! flummigt och riktigt kul, my var min "care-taker" for sure (:
idag firade jag min mammas sambo som fyllde 48, fyi.
min bror påpekade något hemskt idag; att om askmolnen från island inte försvinner förrän vi ska till london på klassresa så blir det ju inget!! jag är orolig nu, jag vill vara gud över vinden så att jag kan blåsa tillbaka askan till island. nu vet ni
bye babies

you got me

Jag börjar bli lite back2fifth-grade-aktig igen. Jag känner mig galet feminin (kan det bero på all uppståndelse inför balen?), kan svara både på om det är agua eller westlife på radion, och till och med ibland, backstreet boys (har till och med haft en tröja med dom en gång i tiden!) Och så börjar jag tycka om färger som börjar på "gammel", tex. gammelrosa och gammelvit (kan också kallas naturvit). Men inte i klädväg, utan för övrigt, typ att se på. Och som ni kanske märker så har jag a thing for (paranteser)! Det var en hit för mig det i femman. En annan sak som också påminner mig om mitt liv under åk 5 är att jag börjat sätta håret bakom öronen! Och jag som vanligtvis anskyr att visa mina öron! Craaazy..Men kom ihåg, jag är fortfarande mognare än en 11-åring...eller är jag?

high quality muchfullness

jag tänker: once upon a time i didn't give a damn, so now what do you want?
jag vågar inte: belive in a dream again, it's just a dream.
jag tänker faktiskt: drop it down again, hit the floor, spread the echo.
VARFÖR? varför sägs det sådana saker? det komplicerar bara allting. nu undrar du vad det är som har blivit sagt, my, alltså. du kommer inte tro det. tungt!
idag har jag sett Alice i underlandet med mamma och brodern. guuuud, vad den var bra! johnny depp in my <3 bitches, step away! jag grät nääästan, men bara nästan för det fanns egentligen ingen anledning att gråta ju. fast sån är jag, gråter när det inte finns något att gråta över.

en sanning om mig..

jag har aldrig sett hela snövit-filmen!
phu, det var mycket bättre, skönt att släppa ut det..

vårkänsla

vårkänsla efter vårkänsla har man fått uppleva! (dagens snöfall är ett undantag) det blir varmare och varmare, tog till och med av mig min skinnjacka vid ett tillfälle på grund av temperaturen, tjoho. och så har ju slagsta glass öppnat! och vi åkte dit då på öppningsdagen och satte oss på uteserveringen och avsmakade eskilstunas bästa glass! namm, namm. (bild nedan, alltså) och så har jag spelat in fågelsång på min mobil, helt otroligt hysteriskt var det. jag var påväg till Hanna och gick på kärleksstigen och stannar av plötsligt och frågar mig själv, vänta, vad fan? och så hör jag hur säkert femtio fåglar sjunger så högt som stämbanden orkar! sjukt mysigt.
våren är här, men akta er, aprilvädret kommer säkert dra några sista suckar!

icecream!
vårtecken!


stackars myrstackarna

har precis kommit hem till mamma igen, sitter och avnjuter timo räisänens låt sunday. den är underbar men går inte att hitta på youtube. men som tur är så har jag hans album, med autograf, status! hehe.
sunday, hide me from saturdays lies.
jag måste berätta en hemsk sak. när jag och joel skulle åka till mamma igen började valter gråta när vi gick ut genom dörren, efter att vi sagt hejdå. det är så hemskt att han börjar bli äldre och utvecklar nya känslor, till exempel saknad i det här fallet. usch, vad hemskt det är. så jag sprang tillbaka och höll om honom ett tag och han grät.
sunday, hold my hand, before monday comes and you must die again.
i fredags var vi hos my (ohoyjohnnyboy.blogg.se) och hade födelsedagsfest för henne och klara som nyss fyllt år! grattis cupcakes, wsup cake? ;)
were we still kissing when you knew that we were through?