titel

början. denna helgen har jag gjort en 11-bild. alltså, det står för att jag har ritat hela mitt sköna gäng. tog en fredagkväll. sedan såg jag mumiens återkomst, den var som vilken film som helst, introduction, body, conclusion och ett syfte. fast jag grät faktiskt en gång, den snygga mamman dog.. i alla fall. på lördagen sov jag hos hanna, mys mys. söndag vill jag inte prata om, det är lite för personligt för att nämna här. men jag kan ju bara säga en sak, love concours all, except for the truth, and also, it keeps on suprising you. the key: we never tire out from it, cause love is the key to everything. och varför skriver jag på engelska? självklart för att det låter bäst så. slut/the end

i dare too

Tja. Nu är det såhär att jag har blivit dare:ad att skriva 5 negativa saker om mig själv och 5 positiva. så, here it goes; positiva: jag är estetisk, det tar jag vara på. jag har så dålig humor så jag får andra att skratta, alltså, jag är rolig. jag kan stå upp för mig själv,vilket jag gör. jag är omtänksam, jag gör nog vad som helst för mina närmaste, och så är jag...entusiastisk, jag ser fram emot det mesta (haha, lät korkat) men alltså, jag vill alltid kunna hjälpa till, ibland kan jag kanske bli klängig men det tar vi på den negativa delen. Negativa här dårå: jag är extremt bra på att tappa självförtroendet, det räcker att jag tänker, du ser för jävlig ut idag och så poff! var det självförtroendet borta. inte så bra kanske. jag har verkligen humörsvängningar, det kan ske på sekunders skillnad, ena stunden är jag pratglad och trevlig, andra stunden är jag invävd i mina tankar som inte sett ljus på åratal. jag är otränad (ja, det är en riktigt negativ sak) men pga att jag gymmar ska det väl råda bot på. jag är tråkig. ibland känns det som om jag inte riktigt kan bjuda till. och så är jag en expert på att skriva sådana här negativa saker, det är väl inte så bra? vi kan kalla det martyr (i en mild version eftersom jag inte tycker särskilt synd om mig själv!) DIN TUR!

long time no seen

jag har fått en uppenbarelse, nämligen att jag skriver alldeles för lite i min blogg. kan det stämma? hah?! what? ne-hedu..eller jo. aja, så nu kanske jag kan börja bli så kallad aktiv igen, jag har ju faktiskt en förklaring. jag har flyttat! det bästa som har hänt mig, nästan. alldeles underbart. ca 1km från My, splending! till en annan sak: jag har bestämt mitt gymnasieval nu. S:t Eskil, Sam med inriktning Kultur. fina fisken det. Det visade sig vara bättre än Johan Bauer på vissa viktiga punkter. Aja, ha det bra nu för det ska jag. hejs.