tårar för er

tack mamma och pappa, 
för att ni är så underbara. 
tack för att ni faktiskt förstår, 
när jag inte längre står upp, inte går. 
tack för att ni vet hur det känns, 
när klumpen i halsen bränns. 
tack för att ni finns ovillkorligt, 
snälla säg att ni kommer finnas förevigt.


palmtree

idag var det en sån där ovärd skoldag! vi kom dit, lyssnade på personer i klassen som skulle värdera sin rapport, sen var lektionen slut. sen var det lunch, och sen matte. där var vi i tio minuter, lämnade in min bok, sen sa våran lärare (KÄRA BERTIL, USCH) "nu vill jag inte se er mer, ska prata med några om betyg, resten kan gå. er ser jag på onsdag." FUCK YOU TARD typ kände jag. alla skrattade, jag blängde. hihi. sen var det i alla fall engelska. då fick vi titta på en film om mumifiering. skitäckligt, man såg en läkare hamra in en kniv i en död mans näsa ):
jag fick i alla fall MVG i engelska, glllad tjej. men så har jag tre ig i olika ämnen också, så vettefan. jävla skitår, snart har jag glömt dig! NEJDÅ. kommer inte glömma det här året. inte mina kära änglar. inte en chans. <3
men efter skolan var det mysigt. för att njuta 100%igt av det fina återkomna vädret så drog jag med Klara, Tessan och Victoria till strömsholmen så satte vi oss där och drack lite cider och tatuerade varandra, TOKMYS.
sådär ja. jag har skaffat spotify förresten, visst är jag duktig?

kärnkraft på epicentrum, javisst!

Min mamma som kom hem, nybliven medlem i Greenpeace, hade direkt mycket att informera familjen om. bland annat om att man ska bygga ett nytt kärnkraftverk i Indien, ovanpå epicentrum på en av världens största jordbävningsområden. Hur är detta intelligent? Vill man ha ännu en naturkatastrof? Känns som att det är det enda dom är ute efter faktiskt. Och sedan att dom har fått tillstånd att bygga ett där, det är ju ännu mer vansinne.
Bara jag som är övertygad av att människan kommer utplåna sig själv?